Pristatome Jums unikalų pledą-meno kūrinį, kuris išaustas pagal grafikės Jūratės Rekevičiūtės paveiklsą "Nostalgija (Laumžirgiai)"
Pagaminta iš pirmo skynimo lapelių ir arbatos stiebelių, kukicha yra kvapni, ypatingai lengva arbata, su šviežiu bei kvapniu skoniu ir saldžiu, prinokusių vaisių poskoniu. Žinoma, kaip stiebelių arbata, kurios gamybai naudojami tik senchos gamyboje naudojami stiebeliai.
Japoniška juodoji arbata Setoya Momiji. Švieži nauji lapai, augantys vasaros pradžioje, yra grynos japoniškos juodosios arbatos pagrindas. Neužplikyti lapai skleidžia švelnius, jausmingus aromatais. Paruošta japoniška juodoji arbata pasižymi natūraliu saldumu, kartumo bei aitrumo stoka.
Vasaros derliaus, natūraliai džiovinta ir fermentuota iš Azuma Tea Farm išaugintų specifinių arbatos kultivarų. Be pesticidų ir herbicidų. Nenaudojant pesticidų laukuose veisiasi maži vabzdžiai, vadinami „unka“, kurie šiek tiek pažeidžia arbatos lapelius, kurie dėl to tampa dar kvapesni, kai lapeliai nudžiūsta ir tampa Oolong arbata. Šis procesas panašus į Taivanio Oolongą, vadinamą „Rytų gražuole“.
Ypatingas pasiūlymas, norintiems sutaupyti! Klasikinė žalioji arbata Sencha ir Kukicha- puikus arbatų komplektas kasdienai! Japonišką žaliąją arbatą kasdien vartoti rekomenduoja kardiologai!
Tai klasikinė Sencha, Zairai kultivaro, kuriai būdingas harmoningas subtilių, bet ir stiproko skonio derinys, paryškintas gaivaus aromato. Šis skonis būdingas arbatoms, išaugintoms Kioto prefektūroje. Zarai - vienas seniausių arbatos kultivarų.
Ji skiriasi nuo kitų japoniškų arbatų, kad yra skrudinama porceliano inde 150°C (302 °F), kad nesioksiduotų. Ji tampa gelsvai rusvos spalvos.
Filter by:
Clear All