Paieška
Filters
Close
Japoniška juodoji arbata Setoya Momiji. Švieži nauji lapai, augantys vasaros pradžioje, yra grynos japoniškos juodosios arbatos pagrindas. Neužplikyti lapai skleidžia švelnius, jausmingus aromatais. Paruošta japoniška juodoji arbata pasižymi natūraliu saldumu, kartumo bei aitrumo stoka.
Kreiptis dėl užsakymo

Skirtingai nei daugelis Indijoje ir Šri Lankoje gaminamų juodųjų arbatų, perdirbimo metu išlaikome pilną lapą, o ne plėšome.
 Gaminimo gairės: 3 gramai 200–300 ml vandens, esant 100 ℃/212 ºF, mirkomi 4 minutes


 Derlius: 2023 m.gegužė mėn.


Gamintojas: Natural Tea, Kioto prefektūra, Japonija

Skirtingai nei daugelis Indijoje ir Šri Lankoje gaminamų juodųjų arbatų, perdirbimo metu išlaikome pilną lapą, o ne plėšome.
 Gaminimo gairės: 3 gramai 200–300 ml vandens, esant 100 ℃/212 ºF, mirkomi 4 minutes


 Derlius: 2023 m.gegužė mėn.


Gamintojas: Natural Tea, Kioto prefektūra, Japonija

*
*
*
Pirkę šią prekę taip pat pirko

Japoniška Oolong arbata, 50gr.

Vasaros derliaus, natūraliai džiovinta ir fermentuota iš Azuma Tea Farm išaugintų specifinių arbatos kultivarų. Be pesticidų ir herbicidų. Nenaudojant pesticidų laukuose veisiasi maži vabzdžiai, vadinami „unka“, kurie šiek tiek pažeidžia arbatos lapelius, kurie dėl to tampa dar kvapesni, kai lapeliai nudžiūsta ir tampa Oolong arbata. Šis procesas panašus į Taivanio Oolongą, vadinamą „Rytų gražuole“.

18,00€

Hojicha arbata, 200gr

Ji skiriasi nuo kitų japoniškų arbatų, kad yra skrudinama porceliano inde 150°C (302 °F), kad nesioksiduotų. Ji tampa gelsvai rusvos spalvos.

28,00€
Naujienlaiškis