Paieška
Filters
Close
Japoniška juodoji arbata Setoya Momiji Švieži nauji lapai, augantys vasaros pradžioje, yra grynos japoniškos juodosios arbatos pagrindas. Neužplikyti lapai skleidžia švelnius, jausmingus aromatais. Paruošta japoniška juodoji arbata pasižymi natūraliu saldumu, kartumo bei aitrumo stoka.
24,00€

Skirtingai nei daugelis Indijoje ir Šri Lankoje gaminamų juodųjų arbatų, perdirbimo metu išlaikome pilną lapą, o ne plėšome.
 Gaminimo gairės: 3 gramai 200–300 ml vandens, esant 100 ℃/212 ºF, mirkomi 4 minutes
 Derlius: birželio–liepos mėn., antrasis derlius
Gamintojas: Azuma Tea Farm, Shizuokos prefektūra, Japonija

Skirtingai nei daugelis Indijoje ir Šri Lankoje gaminamų juodųjų arbatų, perdirbimo metu išlaikome pilną lapą, o ne plėšome.
 Gaminimo gairės: 3 gramai 200–300 ml vandens, esant 100 ℃/212 ºF, mirkomi 4 minutes
 Derlius: birželio–liepos mėn., antrasis derlius
Gamintojas: Azuma Tea Farm, Shizuokos prefektūra, Japonija

*
*
*
Naujienlaiškis