Paieška
Filters
Close
Vaizdavimo būdas
Rūšiavimas
Rodyti po puslapyje

Dr. OHHIRA KAMPUKU muilas

Pagamintas naudojant fermentuotus augalus, probiotines kultūras ir tyrą kalnų šaltinio vandenį, KAMPUKU muilas švelniai prausia odą, suteikdamas sveiko švytėjimo.

15,00€

Dr. OHHIRA 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas

SUBRANDINTA GAMTOS. PATVIRTINTA MOKSLO. 3 metus fermentuoto Dr.OHHIRA® produkto sudėtyje yra net 12 padermių pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms.

29,00€

Dr. OHHIRA DELUXE gerųjų bakterijų kompleksas

5 metus fermentuotas gerųjų bakterijų kompleksas. Pakuotėje 30 kapsulių. Natūrali fermentacija be terminio apdorojimo.

36,00€

Dr. OHHIRA geriamas skystas kolagenas

PASIEKIA ODĄ TEN, KUR KITI NEPRASISKVERBIA! Kolagenas + elastinas + hialuronas. Kolagenas kremų sudėtyje tikrai nenustebins rezultatais taip, kaip kolagenas skystas geriamasis!

75,00€

Dr. OHHIRA MAGOROKU kremas

AKSOMINIO ŠVELNUMO ODA. Žalingi aplinkos veiksniai ir netinkama odos priežiūra gali sunaikinti gerąsias bakterijas, natūraliai randamas odoje ir ant jos, dėl ko gali atsirasti dirginimas, uždegimas, dehidratacija.

25,00€

Dr. OHHIRA fermentuotas augalinis ekstraktas

SUBRANDINTA GAMTOS. PATVIRTINTA MOKSLO. Sveikata ir grožis prasideda žarnyne. Ten pat prasideda ir ligos bei senatvė.

54,00€

Sencha (Setoya Midori) žalioji arbata 100gr.

Tai klasikinė Sencha, kurioje dera švelnus saldumas su aštrumu. Šis skonis labiausiai būdingas arbatoms, išaugintoms Setoya vietovėje netoli Fujietos miesto, Shizuokos prefektūroje

28,00€

Kukicha Midori japoniška arbata 100 gr.

Pagaminta iš pirmo skynimo lapelių ir arbatos stiebelių, kukicha yra kvapni, ypatingai lengva arbata, su šviežiu bei kvapniu skoniu ir saldžiu, prinokusių vaisių poskoniu. Žinoma, kaip stiebelių arbata, kurios gamybai naudojami tik senchos gamyboje naudojami stiebeliai.

Kreiptis dėl užsakymo

Japoniška Oolong arbata, 50gr.

Vasaros derliaus, natūraliai džiovinta ir fermentuota iš Azuma Tea Farm išaugintų specifinių arbatos kultivarų. Be pesticidų ir herbicidų. Nenaudojant pesticidų laukuose veisiasi maži vabzdžiai, vadinami „unka“, kurie šiek tiek pažeidžia arbatos lapelius, kurie dėl to tampa dar kvapesni, kai lapeliai nudžiūsta ir tampa Oolong arbata. Šis procesas panašus į Taivanio Oolongą, vadinamą „Rytų gražuole“.

18,00€
Naujienlaiškis