Paieška
Filters
Close
Ji skiriasi nuo kitų japoniškų arbatų, kad yra skrudinama porceliano inde 150°C (302 °F), kad arbata nesioksiduotų. Ji tampa gelsvai rusvos spalvos.
26,00€

Mūsų Hojicha pagaminta Azumos ūkyje, Kioto prefektūros iš Tencha arbatos, iš kurio gaminama Matcha.
Tai pirmojo derliaus arbata, kuri 3 savaites prie skynimą yra dengiama nuo saulės. Kai Tencha susmulkinama, ji tampa Matcha, o kai skrudinama – Hojicha Tencha.

 

Arbatos gamintojas, Azuma - en, jau 150 metų augina arbatos lapelius Vadzukos mieste, netoli Kioto, kuris yra gerai žinomas kaip pagrindinis Uji arbatos gamybos regionas.

Skynimo laikotarpis : 2023m. gegužė.
Galioja iki: 2024m. birželio mėn.
Pakuotės svoris 200g.

Paruošimo instrukcija: 2 kupinus arb.š užpilti 90-100°C 100-300 ml vandens.Palaikyti 1-2 min.

 

Mūsų Hojicha pagaminta Azumos ūkyje, Kioto prefektūros iš Tencha arbatos, iš kurio gaminama Matcha.
Tai pirmojo derliaus arbata, kuri 3 savaites prie skynimą yra dengiama nuo saulės. Kai Tencha susmulkinama, ji tampa Matcha, o kai skrudinama – Hojicha Tencha.

 

Arbatos gamintojas, Azuma - en, jau 150 metų augina arbatos lapelius Vadzukos mieste, netoli Kioto, kuris yra gerai žinomas kaip pagrindinis Uji arbatos gamybos regionas.

Skynimo laikotarpis : 2023m. gegužė.
Galioja iki: 2024m. birželio mėn.
Pakuotės svoris 200g.

Paruošimo instrukcija: 2 kupinus arb.š užpilti 90-100°C 100-300 ml vandens.Palaikyti 1-2 min.

 

*
*
*
Naujienlaiškis