Paieška
Filters
Close
Ji skiriasi nuo kitų japoniškų arbatų, kad yra skrudinama porceliano inde 150°C (302 °F), kad nesioksiduotų. Ji tampa gelsvai rusvos spalvos.
28,00€

Mūsų Hojicha pagaminta Azumos ūkyje, Kioto prefektūros iš Tencha arbatos, iš kurio gaminama Matcha.
Tai pirmojo derliaus arbata, kuri 3 savaites prie skynimą yra dengiama nuo saulės. Kai Tencha susmulkinama, ji tampa Matcha, o kai skrudinama – Hojicha Tencha.

 

Arbatos gamintojas, Azuma - en, jau 150 metų augina arbatos lapelius Vadzukos mieste, netoli Kioto, kuris yra gerai žinomas kaip pagrindinis Uji arbatos gamybos regionas.

Skynimo laikotarpis : 2023m. gegužė.

Pakuotės svoris 200g.

Paruošimo instrukcija: 2 kupinus arb.š užpilti 90-100°C 100-300 ml vandens.Palaikyti 1-2 min.

 

Mūsų Hojicha pagaminta Azumos ūkyje, Kioto prefektūros iš Tencha arbatos, iš kurio gaminama Matcha.
Tai pirmojo derliaus arbata, kuri 3 savaites prie skynimą yra dengiama nuo saulės. Kai Tencha susmulkinama, ji tampa Matcha, o kai skrudinama – Hojicha Tencha.

 

Arbatos gamintojas, Azuma - en, jau 150 metų augina arbatos lapelius Vadzukos mieste, netoli Kioto, kuris yra gerai žinomas kaip pagrindinis Uji arbatos gamybos regionas.

Skynimo laikotarpis : 2023m. gegužė.

Pakuotės svoris 200g.

Paruošimo instrukcija: 2 kupinus arb.š užpilti 90-100°C 100-300 ml vandens.Palaikyti 1-2 min.

 

*
*
*
Pirkę šią prekę taip pat pirko

Japoniška juodoji arbata, 100gr.

Japoniška juodoji arbata Setoya Momiji. Švieži nauji lapai, augantys vasaros pradžioje, yra grynos japoniškos juodosios arbatos pagrindas. Neužplikyti lapai skleidžia švelnius, jausmingus aromatais. Paruošta japoniška juodoji arbata pasižymi natūraliu saldumu, kartumo bei aitrumo stoka.

Kreiptis dėl užsakymo
Naujienlaiškis